Trots op

Jubileumactie Amivedi

Amivedi.png

Voor haar 80-jarige jubileum organiseerde Amivedi - de enige organisatie in Nederland die vermiste en gevonden huisdieren gratis registreert én matcht - een bijzondere actie. Ze ging op zoek ging naar De Grootste Dierenvriend van Nederland.
Er werden maar liefst 61 dierenvrienden genomineerd, waaronder 5 bekende Nederlanders. Ruim 3600 keer werd er gestemd. Marijke Helwegen en Olette van der Werf ontvingen de meeste stemmen. Tijdens een spetterende prijsuitreiking op 4 oktober in het Dolfinarium riep Amivedi hen beiden uit tot De Grootste (Bekende) Dierenvriend van Nederland.

Prima Donna bedacht het thema voor deze actie, maakte een actieplan en voerde de regie over de communicatieuitvoering. We schakelden snel en zorgden ervoor dat alle middelen optimaal bijdroegen. De interactieve website www.grootstedierenvriend.nl die Prima Donna realiseerde, vormde de spil van deze actie. Bezoekers konden hierop eenvoudig dierenvrienden nomineren en daarna stemmen op hun favoriete genomineerde. Daarnaast realiseerden we banners, advertenties, posters, persberichten en -artikelen en onderhielden we de contacten met de genomineerden.

Zoekt u ook een professionele communicatieregisseur voor uw actie? Mail ons vrijblijvend voor de mogelijkheden!