Nieuws

Prima Donna voor één dag

Onze deur staat altijd open voor nieuwsgierige en ambitieuze mensen. Zoals Ayşe Taflan, die de afgelopen jaren als senior medewerker Facilitaire Services bij de Rabobank werkte. Doordat deze functie verviel, kwam Ayse in een loopbaantraject terecht. Op de website van Baanbieding zag ze ons aanbod om een dagje mee te lopen.

Baanbieding is een initiatief van werkgeversnetwerk WerkendStedendriehoek. Werkgevers uit de regio Stedendriehoek, Noord-Veluwe, Twente en de Achterhoek openen hun deuren om kennis te maken met geïnteresseerden.

Op dinsdag 19 april was het zover. Onder het genot van koffie en thee nam Bureaucoördinator Annemarie Ayşe onder haar hoede. Samen namen ze de planning van de dag door. Coördinatie van een magazine, ontvangen van klanten, afspraken maken voor interviews, verdelen van mail en post… Genoeg te doen!

Annemarie en AyseBaanbieding.JPG

‘Ik heb een hele leuke indruk gekregen van de baan en van Prima Donna.’ vertelt Ayşe enthousiast. ‘De afwisseling, de energie, de snelheid van handelen en het doorpakken zijn me opgevallen.’  In eerste instantie zocht Ayşe vooral naar grotere bedrijven, vanwege haar ervaring binnen een multinational. Maar na deze dag komt ze daarop terug

'Als bureaucoördinator/officemanager bij een kleiner bedrijf ben je betrokken bij alle zaken binnen het bedrijf. De lijnen zijn kort, wat het werk afwisselend maakt. Dankzij Baanbieding heb ik ervaren hoe mijn functie in een andere omgeving uitpakt.’

 

Direct contact

Meer weten of offerte aanvragen?
Neem vrijblijvend contact op via
Tel: (0570) 620 373
welkom@prima-donna.nl