Nieuws

Contentcooking zorgt voor de juiste content

Het plaatsen en managen van content is een tijdrovende klus als je het echt goed wilt doen. Vandaar dat steeds meer bedrijven het managen van hun content outsourcen. Zo is Contentcooking ‘geboren’. De contentmakers halen, vertalen en posten content die relevant is voor de stakeholders en publiek van organisaties en merken. De juiste content voegt namelijk waarde toe aan je merk. Contentcooking doet dat op basis van een slimme contentstrategie en met gevoel voor organisatie en omgeving.

Wat is content?
Het woord content hoor je steeds vaker om je heen. Content is inhoud: informatie, iets interessants, iets nieuws. Het vertalen ervan naar relevante content voor het publiek van je organisatie en het publiceren ervan heet contentmanagement. Hiermee verhoog je de betrokkenheid en bind je je stakeholders op een nieuwe manier aan de organisatie/merk. Contentcooking helpt hierbij door te halen, vertalen, posten, reageren en monitoren van jouw content (inhoud/verhalen/beelden) op basis van een passende contentstrategie.

Over Contentcooking
Contentcooking helpt organisaties met uiteenlopende contentvragen op een laagdrempelige manier. De contentmakers werken vanuit de newsroom; een creatieve werkplek waar het borrelt en bruist van ideeën. Contentcooking inventariseert de behoeften met behulp van een menukaart. Voor meer informatie bekijk onze website www.contentcooking.nl en onze social media kanalen via @contentcooking. Contentcooking is een nieuw merk van Prima Donna Communicatieregisseurs.

 

contentcooking live.jpg

 

Direct contact

Meer weten of offerte aanvragen?
Neem vrijblijvend contact op via
Tel: (0570) 620 373
welkom@prima-donna.nl