Ik zoek

Outsourcing

Communicatie? Doe het lekker zelf! – en besteed de regie uit
Het verschil tussen de keus voor ‘make or buy’ bij ondersteunende processen zoals ICT en onderhoud en bij communicatie is dat je niet de daadwerkelijke communicatie uitbesteedt. Want vrijwel iedereen binnen een organisatie staat in contact met stakeholders. Iedereen communiceert dus. Via social media en op allerlei andere manieren.

Wat je juist inkoopt, is de regie op de communicatie. Wat een communicatiekracht ontketen als je alle medewerkers op alle niveaus doelgericht en gestructureerd ondersteunt bij hun contacten met stakeholders. Dat is precies wat Prima Donna communicatieregisseurs doet.

‘Hef de communicatieafdeling op’  is een boek dat veel stof deed opwaaien toen het uitkwam. Inmiddels hebben we uitgebreid ervaring opgedaan met dit nieuwe fenomeen. En het werkt!

Weten wat de eenvoudige vraag ‘make or buy’ voor de communicatiekracht van jouw organisatie kan betekenen? Bel of mail ons voor een afspraak, we laten graag zien hoe dat werkt bij onder meer RIBW Groep Overijssel, JP van den Bent stichting en MEE Gelderse Poort.  

Direct contact

Meer weten of offerte aanvragen?
Neem vrijblijvend contact op via
Tel: (0570) 620 373
welkom@prima-donna.nl