Ik zoek

Communicatieklus

Geen dikke rapporten onder in de la
Jouw communicatie-inspanningen moeten bijdragen aan de realisatie van uw organisatiedoelen. Een goed doordachte communicatiestrategie is de basis van elk communicatiebeleid. Prima Donna communicatieregisseurs is sterk in het planmatig adviseren op een inventieve en praktische manier. Geen dikke, onleesbare rapporten die vervolgens in een la verdwijnen. Prima Donna geeft je praktijkgericht en haalbaar advies en levert altijd maatwerk.

Je kunt op verschillende manieren met ons samenwerken, maar elke stap van het proces gebeurt in overleg. Je werkt in principe met één vaste contactpersoon; een collega-adviseur fungeert als back-up. 

Je bepaalt zelf of je (een deel van) de uitvoering van de communicatiemiddelen in huis verzorgt of uitbesteedt aan Prima Donna. Communicatiemiddelen zijn er in alle soorten en maten: schriftelijk, digitaal, audio-visueel. Prima Donna communicatieregisseurs maakt maatwerk middelen voor jou. Creativiteit is voor ons een vanzelfsprekendheid. We brengen alle benodigde partijen bij elkaar en coördineren de productie. We werken met onze eigen leveranciers of met leveranciers waar jij al prettig mee samenwerkt. Wij zijn het centrale aanspreekpunt, zodat het proces voor jou overzichtelijk blijft. Ook maken en bewaken wij de planning voor je.

Soms stellen organisaties zich wat terughoudend op als het gaat om het inschakelen van externe ondersteuning. Het kan jouw organisatie juist tijd en geld besparen. Het is onze taak om te zorgen dat ons advies zichzelf 'terugbetaalt': door efficiënter werken en meer uit jouw communicatiebudget te halen.

 

Direct contact

Meer weten of offerte aanvragen?
Neem vrijblijvend contact op via
Tel: (0570) 620 373
welkom@prima-donna.nl