Het geheim van de klik

Het geheim van de klik

Hoe vind je zorgprofessionals?

Op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie vinden de twee vakgebieden (marketing)communicatie en P&O elkaar. Maar weten zij elkaar echt te vinden? En hoe vinden zij op de steeds krapper wordende arbeidsmarkt nieuwe collega’s? Waar vind je die en hoe hou je ze vast? Wat is het geheim van de klik?

Keynotespeaker Nicole ter Bogt, manager P&O en opleidingen bij Mediant, vertelt over haar ervaringen met employer branding: hoe steek je er bovenuit op een krappe arbeidsmarkt en hoe zorg je ervoor dat je de professional bereikt?
Nicole klein.png
"De rode draad in mijn loopbaan is Werving & Selectie en alles wat daarmee samenhangt. Graag deel ik met jullie mijn ervaringen. Wat zijn succesfactoren, wat zijn de valkuilen?" Lees hier meer.    
Daarna gaan we aan de hand van de employee journey (de reis van een potentiële medewerker van eerste contact met de organisatie tot en met het verlaten ervan) in op vragen die er leven en gaan we praktisch aan de slag.

Voor wie?
De themamiddag is bedoeld voor communicatie- en P&O-professionals in de zorg. Kom vooral samen met je collega!

Programma

Programma nw.png

Resultaten
Je gaat naar huis met inspiratie en concrete handvatten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie/contentmarketing op de arbeidsmarkt.

Wanneer en waar?
Maandag 19 november a.s., in onze workshopruimte aan de Munsterstraat 10, 7418 EV Deventer.

Prijs
99 euro excl BTW. Kom je samen met je communicatie- of p&o-collega, dan krijg je korting: je betaalt dan 150 euro voor twee personen, excl. BTW.

  aanmelden.png

 

 Kom met je collega en krijg korting!.png