Contact

Kantoorruimte huren

IMG_20160314_134924.jpgIMG_20160314_134924.jpgPrima Donna is gevestigd in een modern kantoorpand in Deventer dat optimaal bereikbaar is. In dit pand zijn diverse kantoorruimtes te huur: vanaf ongeveer 35 m2 tot ruim 100 m2. In overleg is het huren van verschillende combinaties van ruimtes mogelijk. Het gebruik van een aantal flexplekken kan onderdeel uitmaken van de overeenkomst.

Huurders kunnen bovendien gebruik maken van diverse faciliteiten en ruimtes in het kantoorpand, zoals van een trainingsruimte met beamer en scherm, diverse vergaderruimtes, lunchruimte/bar, dakterras, sanitaire ruimten en een pantry/keuken. Er is voldoende parkeerruimte. Gezamenlijk kopen we diverse services in.

Het kantoor is gelegen op het ruimtelijk ingerichte en gunstig gelegen bedrijventerrein Kloosterlanden langs de snelweg A1 tussen Apeldoorn en Twente. Het bedrijventerrein is beveiligd door middel van cameratoezicht en heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Zorgeloos huren bij een 'huurbaas' die altijd in de buurt is? Neem contact op met Petra of Liesbeth. Wij leiden je graag rond om samen de mogelijkheden te verkennen!

Direct contact

Meer weten of offerte aanvragen?
Neem vrijblijvend contact op via
Tel: (0570) 620 373
welkom@prima-donna.nl